WAT ANDEREN ZEGGEN

“Loes is a very experienced HR Leader whose strength comes from strong business partner skills. She always introduced new ideas and was never afraid to challenge the status quo. In addition Loes gained valuable experience in managing the fleet and facilities for her company which gave her experience and knowledge of building and executing on capital business plans.”
John Hannah
SVP & CHRO at Purolator Inc (former VP HRO Brink’s Inc)
”Loes was onderdeel van het management team van een onderneming in Medische producten met ongeveer 350 medewerkers dat werd overgenomen door een Amerikaans bedrijf. De overname en integratie hebben gezorgd voor een aantal turbulente jaren waarin Loes een belangrijke rol heeft gespeeld in het leiden van veranderingen en herstructureringen als gevolg van reorganisaties en sluitingen van vestigingen. Zij was een stuwende kracht met een prettige omgang bij al deze organisatie wijzigingen in zowel de Nederlandse als de buitenlandse vestigingen van de onderneming.”
Gerard Diepman
Vice President Information Technology at BD
“Loes heeft deel uitgemaakt van de directie Brink’s Nederland en België. Daarmee heeft zij een wezenlijke bijdrage geleverd aan de groei en resultaten van Brink’s.”
Ad Wijnhoven
Managing director Brink’s Nederland b.v.
“Door de langdurige afwezigheid van de leidinggevende van ons secretariaatsbureau, zochten we iemand die het bestuur direct kon helpen met enkele specifieke personele aandachtspunten en de algemene leiding van de stichting. Loes heeft ons twee jaar lang goed geholpen met het ondersteunen van het bestuur, het aanpakken van een aantal urgente personele dossiers en toonde zich later vasthoudend bij het analyseren en benoemen van de structurele vraagstukken in de organisatie en het bedenken en voorleggen van oplossingsrichtingen. Ze is professioneel en gemotiveerd, eerlijk, soms wat eigenwijs en rustig en zeer prettig in de omgang. Door haar duidelijke, open en communicatieve houding is het met haar prettig samenwerken.”
Peter Roos
Voorzitter bestuur Technisch Bureau Bouwnijverheid
“Ik heb Loes leren kennen als een uiterst kundig en pragmatisch persoon. Loes heeft me bij Stericycle geholpen met het actualiseren van personeelsbestanden en het voorbereiden van een herstructurering van de organisatie. Loes staat altijd voor je klaar met raad en daad dus als je iemand zoekt die je (tijdelijk) kan ondersteunen zou ik zeker contact met haar opnemen.”
Marco Kloppers
Managing director Stericycle, country manager Shred-it

Mens- en resultaatgericht HR-beleid zorgt ervoor dat medewerkers in een prettige en veilige werkomgeving hun werk kunnen doen.

Heeft u een vraagstuk op het gebied van HR of uw organisatie en weet u niet hoe u dat moet oplossen?

CONTACT

Achterdijk 1, 5328 JL Rossum

06 19 66 55 56

loes@vanduijvenbodehradvies.nl

BTW: 87934334B03

KVK: 81671288

Algemene Voorwaarden

EXPERTISE

HRM

Organisatie ontwikkeling

Toezichthouden

SOCIAL LINKS