TIJDELIJKE OPDRACHTEN

ONDERSTEUNING IN DE ROL VAN

HR BUSINESS PARTNER

Als HR business partner koppel ik uw HR beleid aan de te behalen organisatie doelstellingen. Daarbij heb ik inzicht in wat er in de markt speelt. Als strategisch partner kan ik de HR-rol binnen uw organisatie verbeteren door de dienstverlening te optimaliseren. Het resultaat? De toegevoegde waarde van HR staat voor uw organisatie en medewerkers op de kaart.

STRATEGISCH SPARRINGPARTNER

Als het gaat om de interne organisatie en het begeleiden en leiden van verandertrajecten kan ik voor de directie of het bestuur fungeren als strategisch sparringpartner

HR INTERIM MANAGER OF ADVISEUR

Als interim manager of adviseur kan ik tijdelijk een functie waarnemen, een project leiden of daaraan meewerken. Voor langere tijd, maar ook voor kortere periodes waarin ondersteuning bij personeelsvraagstukken is gewenst.

ADVISEUR ONDERNEMINGSRAAD

Als deskundige adviseer ik uw ondernemingsraad (OR) over HRM onderwerpen.

COMMISSARIS / TOEZICHTHOUDER

Binnen een kleine tot middelgrote organisatie kan ik de functie van toezichthouder / commissaris vervullen. Raden van commissarissen en toezichthouders hebben soms weinig aandacht voor HR-beleid, terwijl grote veranderingen op het gebied van arbeidsverhoudingen en arbeidsmarkt vragen om een doordachte HR-strategie. Als toezichthouder / commissaris weet ik wat er leeft binnen een organisatie en houdt dus toezicht op het HR-beleid en de HR-strategie. Daarnaast is een commissaris de werkgever van de directie. In de raad dient dus iemand met HR-kennis hierop toezicht te houden.

Heeft u een vraagstuk op het gebied van HR of uw organisatie en weet u niet hoe dit op te lossen?

CONTACT

Achterdijk 1, 5328 JL Rossum

Bel: 06 19 66 55 56

Mail: loes@vanduijvenbodehradvies.nl

BTW: 87934334B03

KVK: 81671288

Algemene Voorwaarden

EXPERTISE

HRM

Organisatie ontwikkeling

Toezichthouden

SOCIAL LINKS